Bitcoins Kopen: nog steeds grote winsten mogelijk met handelen in Bitcoins

De koers van de Bitcoin heeft de afgelopen jaren een enorme achtbaanrit meegemaakt: op 1 januari 2013 stond de Bitcoin genoteerd op $13.51, en deze explodeerde naar meer dan $1000 in november 2013. Daarna leek het alsof het mis ging met de Bitcoin: de koers kelderde, en noteerde op 14 januari van dit jaar nog maar $168.

De meeste investeerder leken bang te zijn geworden voor de Bitcoin, maar wie juist toen geld heeft gestoken in de Bitcoin bleek later spekkoper te zijn. Een maand later, op 14 februari, was was de koers al opgelopen naar $255, een stijging van maar liefst 51%! Stel je had op 14 januari 1000 dollar geïnvesteerd in the Bitcoin dan had je dus in 1 maand tijd $514 verdient. Ook daarna bleef de koers stijgen, want vandaag (2 maart 2015) staat de Bitcoin genoteerd op $269. Er is dus nog steeds goed geld te verdienen door Bitcoins te kopen.

Door te handelen op het CFD platform van Plus500 is het makkelijk om te profiteren van koersschommelingen van de Bitcoin. Een account bij Plus500 is eenvoudig aangemaakt, en daarna kan je via iDeal geld overmaken naar je brokersrekening. Hierdoor kan je binnen een paar minuten al handelen in Bitcoin CFDs.
[Lees meer…]

Beurskoers aandelen Zalando (ZAL)

Online schoenen website Zalando is op 1 oktober naar de beurs gegaan. De uitgifte van Zalando was €21,50. De eerste indicatie voor een openingskoers die werd gegeven was €24-27, uiteindelijk was de openingskoers van Zalando vast gesteld op €24,10, een stijging van meer dan 10%.

Online Aandelen Zalando Kopen (update)

Heb jij ook interesse in het kopen van aandelen Zalando?Woensdag 1 oktober gaat webwinkel Zalando naar de beurs in Frankfurt. Zalando is in zes jaar tijd de grootste online verkoper van kleding geworden. De webwinkel is niet alleen actief in Nederland, maar ook in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, België, Spanje, Denemarken, Finland en Polen.

Aandelen van Zalando zullen €21,50 per stuk gaan kosten, maar zoals we gezien hebben bij onder andere de beursgang van Google, Facebook en Alibaba, kunnen de beurskoersen op de eerste dag erg veranderen. Zo ook bij Zalando: de openingskoers van Zalando was namelijk gelijk €24,10, een winst van 12%. Na de opening daalde het aandeel nog iets, waarna het na een uur handelen op €22,90 uitkwam. Wil je mee profiteren van de beursgang van Zalando? Dan kan je online aandelen Zalando kopen.

Zalando zal een beursnotering krijgen aan de beurs in Frankfurt, dus als je via je online broker kan handelen op deze beurs kan je op die manier Zalando aandelen online kopen. Makkelijker is het om via de online handelshuis Plus500 te gaan handelen in CFD aandelen Zalando.
[Lees meer…]

Beurskoers aandelen Alibaba (BABA) – Update

plus500De Chinese internetreus Alibaba gaat vrijdag middag naar de beurs. De uitgifteprijs is vastgesteld op $68. Bij eerdere beursgangen is gebleken dat de koers van aandelen op de eerste dag enorm kan stijgen of dalen. Bij RTL Z gingen ze er vooraf vanuit dat de koers mogelijk zal stijgen naar $81 bij de opening van de markt. Uiteindelijk opende het aandeel Alibaba met een koers van $92.70, een plus van 36,3%. Gedurende de eerste minuten na de opening bleef de prijs van aandelen Alibaba maar doorstijgen, het duurde dan ook niet lang voordat de beurskoers van Alibaba $99 was, daarna zakte de koers van Alibaba in, tot zelfs onder de $92.70.

Ook handelen in aandelen Alibaba? Maak dan een account aan bij de CFD service van Plus500.

Op deze pagina zullen we de beurskoers van Alibaba op de voet blijven volgen.


[Lees meer…]

Online Aandelen Alibaba Kopen – succesvolle start (update)

plus500De beursgang van de aandelen in Alibaba lijkt alle verwachtingen te hebben waargemaakt: de openingskoers van ‘BABA’ was 36% hoger dan de officiële IPO prijs. Gisteren werd de prijs van het aandeel Alibaba op $68 vastgesteld, maar bij opening van de beurs schoot deze koers direct omhoog naar $92.70.

Particulieren kunnen nog steeds profiteren van de beursgang van Alibaba, door het online kopen of verkopen van CFD aandelen Alibaba bij het handelsplatform van Plus500. Meldt je nu aan bij Plus500, zodat je direct kan profiteren. Handelen in CFD aandelen brengt risico met zich mee, je inleg loopt gevaar.
[Lees meer…]

Aandelen Alibaba ook in Nederland populair

AlibabaOok in Nederland is de beursgang van Alibaba niet onopgemerkt gebleven, er zijn namelijk honderden particuliere beleggers die maar al te graag een vinger in de pap hebben in de grootste beursgang sinds Facebook in 2012. Daarvoor hebben deze investeerders zich ingeschreven bij online broker DeGiro. Ongeveer drie procent van het totale klantenbestand van DeGiro is geïnteresseerd in de beursgang van de Chinese internetreus. Alibaba heeft de voorkeur aan Amerikaanse en institutionele beleggers gegeven. Hierdoor vielen veel Europese en Aziatische partijen buiten de boot.

Vrijdag krijgt Alibaba officieel een notering op de New York Stock Exchange waarop inschrijvers geen enkele garantie hebben dat ze ook daadwerkelijk aandelen krijgen toegewezen. Er is een enorme vraag naar de aandelen van het Chinese bedrijf en het bedrijf heeft zelfs de prijs nog verhoogd van 60 tot 66 dollar, naar 66 tot 68 dollar. Kenners zeggen dat de introductieprijs nog wel boven de 70 dollar zal komen. In dat geval zal het de grootste beursgang ooit worden en zou Alibaba meer waard zijn dan concullega Amazon.

Alibaba beursgang walst over deze aandelen

alibaba-laptopSinds de bekendmaking van de Alibaba IPO is het een grote hectische stormloop naar de beurs toe geweest. 19 september is het dan zo ver. Alibaba gaat de aandelenbeurs op en gaat daarmee naar verwachting meer dan 24 miljard dollar ophalen. Investeerders in andere Chinese aandelen kunnen het niet laten andere aandelen nu te verkopen om straks in te kunnen haken op de Alibaba IPO.

Bijna de helft, 21, van de 51 Chinese tech-aandelen die op de New York Stock Exchange en andere grote Amerikaanse beurzen worden verhandeld zijn in waarde verminderd sinds de officiele aankondiging van de Alibaba IPO. Maar een aantal van de aandelen zijn flink gekelderd, een simpele waarschuwing voor investeringen in deze sector.
[Lees meer…]

Alibaba’s beursgang en de hypocriete US-China relatie

Terwijl Alibaba zich opmaakt voor de grootste beursgang in de geschiedenis zijn Chinese autoriteiten bezig met een anit-monopoly verzet tegen bekende Amerikaanse bedrijven. De langverwachte beursgang van Alibaba op 19 september zal naar alle waarschijnlijkheid meer dan 24 miljard dollar ophalen. Een record in de Amerikaanse geschiedenis. Het is opmerkelijk dat het bedrijf dat dit record gaat vestigen is gevestigd in China, een land dat de Amerikaanse dominantie aanvecht.

Terwijl we de prestaties van ondernemers als Jack Ma, founder van Alibaba, moeten vieren, moeten we niet een andere realiteit vergeten. Voor alle zorgen dat de Amerikanen hebben omtrent geopolitieke en economische bedreigingen van China opent financieel en consumerend Amerika de deuren wagenwijd voor China terwijl dat andersom niet gebeurt. Er zijn 106 Chinese bedrijven met een beursnotering op de New York Stock Exchange en de Nasdaq. Ook staatsbedrijven als PetroChina en ChinaMobile, private firmas als Baidu en JD.com (Alibaba’s concurrent). Het aantal Amerikaanse bedrijven op de Chinese beurs? Nul.
[Lees meer…]

Redenen om beursgang Alibaba te mijden

De voorwaarden van de Alibaba IPO zijn zo goed als gezet. Het bedrijf zal naar verwachting 320,1 miljoen aandelen verkopen tegen een prijs van 60 tot 66 dollar per stuk. Deze deal kan de grootste tech-IPO ooit worden met de verwachte opbrengst van 24 miljard dollar. Om deze deal voor elkaar te krijgen heeft Alibaba hulp van diverse verzekeraars zoals Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, JPMorgan, Morgan Stanley en Citigroup.

Interessant is dat de aandelen van Alibaba vrij goedkoop lijken. Er van uitgaande dat de BABA aandelen wat lager zijn geprijsd dan de eigenlijke waarde zal de marktwaarde van Alibaba op zo’n 163 miljard dollar terechtkomen. Dat terwijl experts denken dat de prijs per aandeel nog wel omhoog gaat en de marktwaarde stijgt naar 200 miljard dollar. Ondanks deze lagere prijs zijn er wat redenen waarom je de beursgang van de Chinese internetreus zou willen mijden.
[Lees meer…]

Wat Alibaba heeft geleerd van Facebook’s flop

Door de prijs per aandeel van Alibaba ver beneden de verwachtingen te zetten zoekt CEO Jack Ma naar het mijden van de flop die Facebook mee maakte met haar beursgang.

Jack Ma is een sluwe vos, hij zag hoe Facebook over haar eigen beursgang struikelde en wil niet hetzelfde doen. Om die reden lijkt de prijs per aandeel van Alibaba initieel wat lager te zijn om zo de markt wat voor te zijn en de investeerders gunstigere kansen te geven. De Chinese internetreus prijst haar aandelen tussen de 60 en 66 dollar wat in totaal ongeveer 24,3 miljard dollar op moet leveren. Dat maakt het de grootste tech-IPO sinds Facebook. Met een prijs van 66 dollar per stuk zou het bedrijf een marktwaarde krijgen van 163 miljard dollar.
[Lees meer…]